gus32022
Ushqimet shumë të përpunuara lidhen me një rrezik në rritje të zhvillimit të demencës
sht62022
Kanceri kolorektal. Konsumi i tepërt i ushqimeve shumë të përpunuara rrit rrezikun te burrat
jan122023
Ushqimet shumë të përpunuara shkaktojnë varësi të ngjashme me atë ndaj duhanit
pri132023
Konsumimi i ushqimeve shumë të përpunuara dhe lidhja shkak-pasojë me kancerin
sht132023
Diabetikët. Ndikimi i disa ushqimeve edhe në dietë të shëndetshme
sht282023
Dieta e pasur me fruta dhe perime redukton rrezikun për abort
kor192024
Alergjitë ushqimore: shtohet rreziku me ushqimet shumë të përpunuara. Mbrojtja e dietës mesdhetare
sht272024
Diabeti i tipit 2. Shtohet rreziku me konsumin e ushqimeve të mbipërpunuara
nën112024
Konsumi i tepërt i ushqimeve shumë të përpunuara përshpejton plakjen